Echipamente de protectie Safety Equipements

Despre Companie

Fondata cu mai bine de 15 ani in urma, GeoCity este o companie Romaneasca cu capital privat care exceleaza in domeniul echipamentelor de protectie a muncii. De-a lungul anilor compania indeplineste roluri de importator, distribuitor, si mai nou producator de echipamente de protectie.

Localizata in Constanta, GeoCity dispune de un depozit de peste 2000 mp folosit pentru tranzitul marfurilor comercializate. Cladirea gazduieste un stoc de peste 30 000 de repere si incearca sa serveasca cu promptitudine peste 1500 de clienti.

Compania functioneaza ca un distribuitor multibrand, adunand sub acoperisul sau branduri renumite in productia echipamentelor de protectie de inalta calitate: Portwest, Haix, Dickies, Texport etc. Suntem dedicati vanzarilor corporate si pentru acest motiv va punem la dispozitie o echipa de vanzari pregatita sa va sprijine in identificarea produselor de care aveti nevoie si stabilirea celor mai avantajoase conditii de achizitie.

Geocity s-a dedicat crearii unui sistem de lucru corect si eficient si a obtinut urmatoarele certificari OHSAS 18001:2008, ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 care demonstreaza preocuparea permanenta pentru a crea un mediu de lucru sanatos si sigur, atat pentru angajati cat si pentru mediu, fara a face rabat de la calitatea serviciilor noastre. Vezi certificarile noastre.

Ne-am straduit sa alcatuim un catalog online, usor de vizitat si intuitiv pentru a face procesul de achizitie cat mai simplu si rapid pentru clientii nostri. Pentru orice detalii nu ezitati sa contactati echipa noastra de vanzari.