Echipamente de protectie Safety Equipements

Vesta Portwest Termica Softshell (3L)

TK51 BKR
  • Declaratie de conformitate - TK51.pdf
  • Fisa tehnica - TK51.pdf

Prezentare

Vesta Termica Softshell marca Portwest face parte din gama articole pentru ploaie sub denumirea Technik™, aceasta cuprinde articole respirabile, impermeabile, rezistente la vant, cu design stilat. Toate produsele din aceasta gama sunt confectionate din materiale performante, realizate prin laminarea unei membrane impermeabile si respirabile din poliuretan hidrofil pe un material Nylon Dobby. Produsele sunt conforme cu standardul EN343, care enumera caracteristicile articolelor de imbracaminte ce ofera protectie in conditii de vreme ostila. Fiecare produs Portwest, conform standardelor EN este testat si certificat de catre un centru de testari independent. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Vesta Termica Softshell este fabricata din urmatoarele materiale:94% Poliester, 6% Spandex 160g combinat cu 100% Poliester Micro Polar Fleece 150g. Jacheta are urmatoarele caracteristici: respirabilitate, buzunare multiple, buzunar suport telefon si fermoare impermeabile. Marimi si culori: Negru S-XXL

Avantaje

Vesta Termica Softshell este o jacheta versatila, cu design elegant, aflata in topul produselor favorite. Rezistenta si impermeabila, asigura protectie maxima impotriva vantului, ploii si a frigului, fiind potrivita pentru cei care lucreaza in exterior. Produs impermeabil, usor(310g) si respirabil.

Specificatiile Produsului

  • Buzunare prezente Buzunar suport telefon mobil, Buzunare multiple
  • Gama Technik Rainwear
  • Producator Portwest
  • Protectie Rezistenta la vant
Portwest
  • Negru
  • Technik Rainwear