Echipamente de protectie Safety Equipements

Vesta Cooling Portwest

CV01 GRR
  • Declaratie de conformitate - CV01.pdf
  • Fisa tehnica - CV01.pdf

Prezentare

Produsele din colectia Articole Cotidiene Premium sunt produse de inalta calitate, potrivite pentru a fi purtate la lucru sau in timpul liber. Sunt fabricate din poliester si bumbac si au cusaturi duble intarite, fiind usoare si durabile. Materialul permite libertatea de miscare, iar colorantii reactivi folositi retin culoarea in interiorului materialului. Toate articolele de imbracaminte din aceasta gama pot fi spalate la masina la o temperatura de 40 de grade. 

Descriere

Camasa Cooling este un produs inovator conceput special pentru lucratorii care isi desfasoara activitatea in conditii de caldura torida si umezeala ridicata. Tehnologia revolutionara de fabricatie mentine temperatura constanta a corpului timp de 8 ore, reducand stresul cauzat de temperaturile ridicate si mentinand o stare placuta de racoare. Doar trei pasi sunt necesari: produsul se introducere in apa, se stoarce excesul de apa, dupa care vesta poate fi purtata imediat pentru rezultate performante. Materialul retine apa si mentine starea de confort, fara a uda hainele de dedesubt. Atunci cand vesta se usuca, procedeul se poate repeta. 

Avantaje

Vesta are un design revolutionar si are aplicatii din Velcro. Este confectionata din plasa din poliester, PVA si fibra din bambus.

Culori: Gri/Albastru

Marimi disponibile: Marime universala

Specificatiile Produsului

  • Gama Articole Cotidiene Premium
  • Material PVA, Plasa din poliester, Fibra din bambus
  • Protectie Rezistent la temperaturi ridicate
Portwest
  • Gri-Albastru