Echipamente de protectie Safety Equipements

Sosete Portwest pentru Vreme Extrem de Rece

SK18 BKR
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Gama de Sosete Unisex de lucru marca Portwest cu o mare varietate de modele si culori. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificari: Satra TM436:2010

Descriere

Sostele pentru vreme extrem de rece marca Portwest sunt fabricate din strat superior 40% lana, 40% acril, 20% nailon si un strat inferior 100% Viafil®. Prezinta : doua straturi, proprietati antifungice, termice si impermeabile.
Culori si marimi: Negru: Euro 39-43/UK6-8.5, si Negru: Euro 44-48/UK9-12

Avantaje

Produs pentru temperaturi scazute cu o protectie sporita. Articloul este testa pe un picior artificial incalzit, prin monitorizarea cantitatii de energie necesare pentru a mentine temperatura piciorului pentru a evalua contributia la performanta tehnica pentru confortul puratatorului.

  • design de iarna

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
  • Protectie Termoizolator, Protectie impotriva mirosurilor neplacute, Anti-fungica, Rezistent la temperaturi scazute
Portwest
  • Negru