Echipamente de protectie Safety Equipements

Sort Portwest PVC 0.35mm

D401 WHR
  • Declaratie de conformitate - D401.pdf
  • Fisa tehnica - D401.pdf

Prezentare

Imbracaminte de Lucru Noua de Unica Folosinta marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Sort PVC 0.35mm fabricat din PVC. Prezinta: capse metalice si latime 90cm. Potrivit pentru utilizare in diverse medii de lucru: de la procesarea alimentelor pana la comertul cu amanuntul.

Avantaje

Imbracamintea de lucru de unica folosinta Portwest este acum disponibila intr-o gama larga de culori, cuprinzand cele mai bine vandute casti, protectii pentru maneci si galosi.

Specificatiile Produsului

  • Material PVC
  • Producator Portwest
Portwest
  • Alb