Echipamente de protectie Safety Equipements

Portwest Set Industrial FP63

FP63 BKR
  • Certificare
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Gama opritori de cadere marca Portwest® Safety. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Set Industrial Portwest potrivit pentru a diminua riscul de cadere la lucrul in industria constructiilor, turnurilor si constructiilor de otel, industria petroliera, acoperisuri plate si alte activitati asociate. Setul contine: Harnasament 2 puncte suspensie, bloc autorectractabil 10m, funie cu carabiniera si carlig, carabiniera si geanta din nailon cu snur.

Avantaje

Portwest ofera o gama larga de seturi anticadere conform solicatrilor si mediilor Dvs de lucru. Toate produsele sunt de performanta inalta, complementate cu genti din nailon cu snururi.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
Portwest
  • Negru
  • PW Safety