Echipamente de protectie Safety Equipements

Portwest Set Aborbtie Lichide 120L

SM33 BKR
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Gama produselor pentru Controlul Lichidelor marca Portwest® Spill. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: BS7959-1, BS7959-3

Descriere

Portwest Set Aborbtie Lichide 120L este un kit economic ambalat intr-o pubela industriala rezistenta de culoare galbena cu 2 roti. Acest kit este ideal pentru transportarea la punctul de deversare. Padurile de intretinere au invelis care mentine padurile impreuna chiar si atunci cand sunt saturate. Prezinta: 110 pad-uri, 10 perechi de sosete si 10 genti.

Avantaje

Va prezentam o gama noua de produse pentru controlul lichidelor, conform normelor de siguranta si sanatate internationale.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
Portwest
  • BS7959 BS7959
  • Negru
  • Portwest Spill