Echipamente de protectie Safety Equipements

Sapca Portwest Trilby

C600 WHR
  • Declaratie de conformitate - C600.pdf
  • Fisa tehnica - C600.pdf

Prezentare

Colectia exclusiva de articole de imbracaminte, Portwest, pentru bucatari ofera versatilitate si functionalitate. Practice, elegante si rezistente, aceste articole de imbracaminte sunt concepute pentru a mentine starea de racoare in conditiile temperaturilor ridicate din bucatariile profesioniste. Fiecare produs Portwest, conform standardelor EN este testat si certificat de catre un centru de testari independent. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Sapca Trilby este un accesoriu elegant si confortabil pentru cei care lucreaza in catering. Constructia din plasa de nailon asigura confort imbatabil si racoare pe durata intregii zile. Este menita sa completeze si sa se asorteze cu celelalte articole de imbracaminte de bucatari din gama Portwest.

Avantaje

Va oferim o gama diversificata de modele, cu design clasic sau modern. Produsele sunt confectionate din 100% bumbac de calitate superioara, ce ofera confort ridicat si durabilitate sporita.
Material: Plasa din nailon

Culori: Alb

Marimi disponibile: S-XL

Specificatiile Produsului

  • Gama Articole de Imbracaminte pentru Bucatari
  • Material Plasa Nailon
Portwest
  • EN 13688 EN 13688
  • Alb