Echipamente de protectie Safety Equipements

Protectie Faciala Climax 436-DV

436-DV
  • Fisa Tehnica
  • Declaratie de Conformitate

Prezentare

Productos Climax este un producator de frunte spaniol de echipamente de protectie personala. Cu mai mult de 25 de ani de experienta in domeniu, am devenit un punct de referinta în lumea echpamentelor de protectie personala, atat la nivel national si international. Prezent în peste 60 de tari, ofera unul dintre cele mai complete cataloage de protectie. Produsele Climax sunt proiectate si dezvoltate de catre Departamentul Tehnic si omologate de catre laboratoarele autoritatilor oficiale, care sa ateste designul si calitatea, precum acordarea de certificare pentru produsele noastre. Produsele Climax contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 166; EN 170

Descriere

Scutul facial Climax 436-DV a fost conceput pentru a oferi o protecție eficientă împotriva riscului de bliț cu arc. Datorită designului special al scutului facial, orice limitare a unghiului vederii laterale este redusă la minimum, iar scutul poate fi purtat de aproape orice utilizator. Clasa optică permite, de asemenea, utilizarea prelungită fără disconfort pentru purtător.

Carcasa castii este fabricata din polietilenă injectată de înaltă densitate. Suprafața cochiliei este netedă, cu coaste gemene de-a lungul lungimii și o coastă solidă de secțiune transversală triunghiulară care oferă o mai mare rigiditate a căștii. Casca are, de asemenea, un vizor în mijloc și o banda pentru transpiratie  în jurul perimetrului rămas. Interiorul cochiliei conține șase carcase pentru a atașa hamul.

Ham: Este fabricat din polietilenă liniară injectată, care are un mare potential de absorbție al socurilor . Are o curea de cap, curea de gât și un capac cu șase coaste. Partea din față a benzii capului este acoperită cu o bandă de sudoare textilă. Banda gâtului are un mecanism de reglare a dimensiunii cu o roată, din poliamidă, pe care s-a blocat căptușeala. Înălțimea de utilizare poate fi schimbată între trei poziții diferite; există trei găuri pe fiecare dintre coastele capacului din față și din spate.

Scutul facial este realizat dintr-un amestec patentat de coloranți și nanoparticule încorporate într-o matrice de policarbonat fabricată prin turnare prin injecție. Tratament anti-ceață.

Dimensiune: 290 x 300 mm

Weigth: 0,730 kg.

Specificatiile Produsului

  • Gama Safety
  • Material Policarbonat, Poliamida, Polietilena
  • Producator Climax
  • Protectie Anti-Ceata, Anti-aburire, Rezistenta la impact, Arc Electric
Climax
  • EN 170 EN 170
  • EN 166 EN 166
  • Galben