Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi Giasco Witten S1P

ER062NR BKR
  • Fisa tehnica - ER062NR.pdf

Prezentare

Gama de produse Ergo Safe marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S1P, EN61340 clasa 3

Descriere

Pantofi Witten S1P, Giasco confectionati din piele Nubuck  si piele intoarsa suede cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la apa si absorbtie, rezistenta la perforare, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi.

Avantaje

Incaltaminte inovativa cu talpa ce ajuta la circulatia sangelui si pozitie corecta, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele Nubuck, Piele Suede
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Antisoc, Rezistenta la alunecare, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la apa si absorbtie, Descarcare electrostatica, Rezistenta la hidrocarburi
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Negru