Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi dama Giasco Lavender S1P

BL102TF GRR
  • Fisa tehnica - BL102TF.pdf
  • Certificare en - BL102TF.pdf

Prezentare

Gama de produse Bloom pentru dame marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S1P, EN61340 clasa 3

Descriere

Pantofi pentru Dame Lavender S1P, Giasco confectionati din piele intoarsa suede cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: doua sireturi(negru si gri), rezistenta la apa si absorbtie, rezistenta la perforare, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi.

Avantaje

Incaltaminte inovativa pentru dame cu un design placut, cu talpa antisoc, zona calcaiului anti alunecare si antisoc, de inalta calitate care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele Suede
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Absorbtia energiei in zona de sprijin, Descarcare electrostatica, Rezistenta la hidrocarburi, Antisoc, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Antistatica, Rezistenta la alunecare, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la apa si absorbtie
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • Gri