Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi Giasco Capricorn S1P

UP071C NBR
  • Fisa tehnica - UP071C.pdf

Prezentare

Gama de produse Performance UP & Down Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S1P, EN61340 clasa 3

Descriere

Pantofi Capricorn S1P, Giasco confectionati din piele intoarsa suede anti-zgarieturi cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la perforare, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi.

Avantaje

Incaltaminte inovativa cu talpa intarita pentru stabilitate marita, de inalta calitate care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele intoarsa, Piele Suede
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Antisoc, Rezistenta la penetrare, Descarcare electrostatica, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la hidrocarburi, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la alunecare, Antistatica
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Albastru Marin/Negru