Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi Giasco Agadir S1P

AC083V BRR
  • Declaratie de conformitate - AC083V.pdf
  • Fisa tehnica - AC083V.pdf

Prezentare

Gama de produse ACTION marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S1P

Descriere

Pantofi Agadir S1P, Giasco confectionate din piele intoarsa cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: talpa rezistenta la perforare conform EN12568, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli conform EN 12568, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi conform EN5423:92.

Avantaje

Incaltaminte inovativa cu un confort sporit pentru degete si calcai, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele intoarsa Suede
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la alunecare, Antistatica, Rezistenta la hidrocarburi, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la penetrare
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • Maroon