Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantof Giasco™ Biel S1P

UR062HV BKR
  • Fisa tehnica - UR062HV.pdf

Prezentare

Produsele Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S1P, EN61340 CLASA 3

Descriere

Pantof Giasco™ Biel S1P confectionat din piele suede cu o grosime de 1.8-2.0mm cu zona degetelor si a calcaiului rezistenta la apa si absorbtie. Prezinta: rezistenta la abraziuni, limba captusita, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, talpa mijloc rezistenta la intepaturi, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal, incaltaminte electostatica, vizibilitate marita si rezistenta la hidrocarburi.

Avantaje

Incaltaminte inovativa, de inalta calitate care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele Suede
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la apa si absorbtie, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la alunecare, Antistatica, Rezistenta la penetrare, Rezistenta la abraziune, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la hidrocarburi, Descarcare electrostatica
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Negru