Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantaloni Reflectorizanti Portwest Sealtex Ultra (Galben)

S493

Prezentare

Gama de produse Portwest High Visibility asa cum sugereaza si titlul reprezinta articole menite sa evidentieze locatia utilizatorului chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteo. Gama de produse Hi Vis este complet certificata in conformitate cu standardele EN471/EN343. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator.Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: ISO EN 20471: 2013 EN 471 CLASA 1:2, EN 343 CLASA 3:2

Descriere

Pantalonii Sealtex Ultra, ofera un grad de vizibilitate bun in primul rand datorita benzilor reflextorizante certificate dar si a culorii galben aprins, EN471 Clasa 1:2. Ce este cu adevarat interesant in ceea ce priveste comfortul utilizatorului este utilizarea unui material revolutionar numit Sealtex. Acest material este reprezentat de un strat de poliuretan aplicat pe tesatura din poliester 100%. Aceasta combinatie ofera protectie buna impotriva umezelii, EN 343 Clasa 3:2. Cifra 3 ne indica un grad maxim de respirabilitate permitand astfel evacuarea eficienta a caldurii in exces iar cifra 2 ne indica gradul de impermeabilitate.

Avantaje

Gradul mare de vizibilitate permite identificarea usoara a utilizatorului chiar si in cele mai nefavorabile conditii. Materialul Sealtex permite o buna impermeabilitate si un grad de respirabilitate deosebit.

Culoarea pantalonilor este galbena

Marime: S-5XL

Specificatiile Produsului

  • Gama Sealtex Ultra
  • Material Poliester, Poliuretan
  • Proprietati Impermeabil
  • Protectie Rezistenta la vant, Vizibilitate inalta
Portwest
  • EN 343 EN 343
  • EN 471 EN 471
  • Galben
  • Sealtex Ultra