Echipamente de protectie Safety Equipements

Masca de sudura Climax 420

420 ADF
  • Certificat de examinare
  • Certificat EN

Prezentare

Productos Climax este un producator de frunte spaniol de echipamente de protectie personala. Cu mai mult de 25 de ani de experienta in domeniu, am devenit un punct de referinta in lumea echpamentelor de protectie personala, atat la nivel national cat si international. Prezent in peste 60 de tari, ofera unul dintre cele mai complete cataloage de protectie. Produsele Climax sunt proiectate si dezvoltate de catre Departamentul Tehnic si omologate de catre laboratoarele autoritatilor oficiale, care sa ateste designul si calitatea, precum acordarea de certificare pentru produsele noastre. Produsele Climax contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Masca de sudura Climax 420 este utilizabila pentru toate tipurile de proceduri de sudare de la 5 amperi (electrozi MIG / MAG, TIG / WIG si plasma de taiere), cu exceptia sudurii cu laser cu gaz. Este deosebit de potrivita pentru sudarea TIG, deoarece are o proiectie speciala pentru acest tip de sudura.

Sistemul de prindere este constituit dintr-un ham format din doua benzi, contur si transversala. Perimetrul conturului lateral poate fi reglat cu usurinta prin actionarea butonului localizat pe conturul lateral spate. Lungimea benzii transversale poate fi, de asemenea, ajustata in sapte pozitii diferite. Conturul de banda are doua tampoane de confort care previn disconfortul in zonele de contact cu capul utilizatorului.

Clasa optica: 1;
Clasa difuziunii de lumina: 1;
Clasa variatiei in transmiterea luminii: 1;
Unghiul dependentei de transmitere a luminii: 2;
Timp de comutare: 0.0005 s;
Timp de compensare: <= 1s;
Alimentare cu energie solara celulara.

Greutate: 0,558 kg.

Specificatiile Produsului

  • Material Poliamida
  • Producator Climax
Climax
  • EN 166 EN 166
  • EN 175 EN 175
  • EN 379 EN 379
  • Graphite/Negru