Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Portwest PE de Unica Folosinta (Textura Neteda)

A940 CLR
  • Declaratie de conformitate - D940.pdf
  • Fisa tehnica - D940.pdf

Prezentare

Imbracaminte de Lucru Noua de Unica Folosinta marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Manusi PE de Unica Folosinta (Textura Neteda) fabricate din PE. Modelul este conceput pentru protejarea mainilor impotriva uleiului, impuritatilor si lichidelor avand scopuri multiple de utilizare. Manusile sunt livrate cu finisare neteda.

Avantaje

Imbracamintea de lucru de unica folosinta Portwest este acum disponibila intr-o gama larga de culori, cuprinzand cele mai bine vandute casti, protectii pentru maneci si galosi.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
  • Protectie Rezistenta la alunecare, Rezistenta la ulei
Portwest
  • Transparent