Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Impermeabile HexArmor® Rig Lizard 2029

2029
  • Fisa tehnica
  • Tabel marimi - 2029.pdf

Prezentare

HexArmor® prezinta gama de manusi pentru protectie Rig Lizard®. Produsele HexArmor ofera solutia perfecta pentru asigurarea protectiei maxime fara a face exceptie cand vine vorba de calitate si confort. Technologiile de ultima generatie HexArmor, plaseaza produsele in topul celor mai sigure existente pe piata cand apar riscuri de taiere, perforare, intepaturi, impact si ofera maxima rezistenta la abraziune. HexArmor tine cont de faptul ca utilizatorul are nevoie de manusi de lucru care sa protejeze la un nivel inalt, in acelasi timp permitand accesul la confort indiferent de activitatea prestata. Produsele HexArmor contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN388-4343

Descriere

Manusile Impermeabile HexArmor® Rig Lizard 2029 au stabilit un nou standard pentru protectie in industria de petrol, gaze si minerit oferind siguranta mainii prin furnizarea de dexteritate maxima, fara a sacrifica protectia pentru impact. Aceste manusi au fost construite cu un avantaj datorita captuselii H2X™ ce mentine mana uscata oferind confort pentru toata durata zilei.
Material folosit: compus din 50% PVC, 40% poliester si 10% bumbac peste 100% poliester si 60% nailon, 40% poliuretan acoperind latura palmei.
Marimi si culori disponibile: 7/S-11/2XL Portocaliu/Galben

Avantaje

Manusi HexArmor® Rig Lizard 2021 prezinta: captuseala H2X® impermeabila, rezistenta la abraziune datorita tehnologiei TP-X®, palma din sintetic avand cusaturi unice pentru comfort si dexteritate fara egal, Full Impact Exoskeleton™ cu IR-X® protectie la impact, protectie aditionala IR-X® intre degete, degetul mare si aratator prezinta zona ramforsata pentru a mari durata de viata a manusilor, cusaturi ramforsate ce maresc durata de viata a manusilor, SlipFit® respirabil cu acces de printare a numelui detasabil pe manseta, culori Hi-Vis pentru vizibilitate marita, se pot spala la masina.

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Bariera impermeabila H2X®
  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Material Poliester, Nailon, Bumbac, PVC
  • Producator HexArmor®
  • Proprietati Impermeabil
  • Protectie Rezistenta la alunecare, Rezistent la uzura, Rezistenta la taiere, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la intepaturi, Rezistenta la impact, Vizibilitate inalta
HexArmor
  • EN 388 EN 388
  • Portocaliu/Galben