Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi HexArmor® Rig Lizard 2021

2021 YER
  • Certificare SUA - HexArmor2021.pdf
  • Fisa tehnica - 2021.pdf
  • Tabel marimi - HexArmor2021.pdf

Prezentare

HexArmor® prezinta gama de manusi pentru protectie Rig Lizard®. Produsele HexArmor ofera solutia perfecta pentru asigurarea protectiei maxime fara a face exceptie cand vine vorba de calitate si confort. Technologiile de ultima generatie HexArmor, plaseaza produsele in topul celor mai sigure existente pe piata cand apar riscuri de taiere, perforare, intepaturi, impact si ofera maxima rezistenta la abraziune. HexArmor tine cont de faptul ca utilizatorul are nevoie de manusi de lucru care sa protejeze la un nivel inalt, in acelasi timp permitand accesul la confort indiferent de activitatea prestata. Produsele HexArmor contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare:  EN 388:2003 Level 4,2,4,3 ISEA Cut 3

Descriere

Manusi HexArmor® Rig Lizard 2021 a stabilit un nou standard pentru protectie in industria de petrol si gaze oferind siguranta mainii prin furnizarea de dexteritate maxima, fara a sacrifica protectia pentru impact. Aceste manusi au fost construite pentru precizie la manipularea instrumentelor, tevilor si alte materiale in funcite de activitatea prestata de catre utilizator.
Material folosit: compus din 50% PVC, 40% poliester si 10% bumbac peste 100% poliester si 60% nailon, 40% poliuretan acoperind latura palmei, si spatele din 4 feluri de spandex , cauciuc thermoplastic mulat, intre degete  piele sintetica si neopren cu mansete lycra.
Marimi si culori disponibile: 6/XS-12/3XL Galben/Rosu

Avantaje

Manusi HexArmor® Rig Lizard 2021 prezinta: rezistenta la abraziune datorita tehnologiei TP-X®, palma din sintetic avand cusaturi unice pentru comfort si dexteritate fara egal, Full Impact Exoskeleton™ cu IR-X® protectie la impact, protectie aditionala IR-X® intre degete, degetul mare si aratator prezinta zona ramforsata pentru a mari durata de viata a manusilor, cusaturi duble exterioare pentru durabilitate marita, SlipFit® aduce un plus de confort, culori Hi-Vis pentru vizibilitate marita, se pot spala la masina.

Specificatiile Produsului

  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Material Poliuretan, Lycra, Poliester, Bumbac, Piele sintetica, PVC, Nailon
  • Producator HexArmor®
  • Protectie Rezistenta la taiere, Rezistenta la impact, Rezistenta la penetrare, Rezistenta la intepaturi, Vizibilitate inalta
HexArmor
  • EN 388 EN 388
  • Galben-Rosu