Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi HexArmor® GGT5® Mud Grip® 4021X

4021X YRR
  • Certificare
  • Fisa tehnica
  • Table marimi

Prezentare

HexArmor® prezinta gama de manusi pentru protectie GGT5® Mud Grip®. Produsele HexArmor ofera solutia perfecta pentru asigurarea protectiei maxime fara a face exceptie cand vine vorba de calitate si confort. Technologiile de ultima generatie HexArmor, plaseaza produsele in topul celor mai sigure existente pe piata cand apar riscuri de taiere, perforare, intepaturi, impact si ofera maxima rezistenta la abraziune. HexArmor tine cont de faptul ca utilizatorul are nevoie de manusi de lucru care sa protejeze la un nivel inalt, in acelasi timp permitand accesul la confort indiferent de activitatea prestata. Produsele HexArmor contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 388:2003

Descriere

HexArmor® GGT5® Mud Grip® 4021X este manusa cea mai completa pentru industria de de petrol si gaze. Gator Grip Technology ® este o platforma care combina materiale de inalta performanta pentru a oferi protectie la taiere, intepaturi, la impact si ofera o aderenta puternica in activitatile usoare si medii cu ulei.
Material folosit: spandex pe spatele mainii, cauciuc si neopren in zona incheieturii, PVC aplicat pe zona palmei cu piele sintetica si Kevlar negru, cu un strat de HA603 material de protectie in interiorul palmei.
Marimi si culori disponibile: Portocaliu/Galben S-3XL

Avantaje

Manusile HexArmor® GGT5® Mud Grip® 4021X prezinta: SuperFabric® materiale pentru palma ce ofera ISEA nivelul 5 pentru rezistenta la taiere si mentine cel mai inalt nivel de protectie dispobil, TP-X® zona a palmei ranforsata pentru un nivel inalt de rezistenta la abraziune si mentine aderenta maxima in activitatile ce implica uleiuri, Full Impact Exoskeleton™ imreuna cu tehnologia IR-X® ofera rezistenta superioara la impact, Mud Grip ofera aderenta de incredere in activitati cu mediu uscat sau cu nivel usor de ulei, cusaturi interioare si exterioare duble maresc durata de viata a manusilor impreuna cu zona ranforsata a degetului aratator si opozabil, mansete Airprene™ SlipFit® respirabile ce asigura confortul, culori pentru vizibilitate marita si se pot spala la masina.

  • 388 4544

Specificatiile Produsului

  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Material Spandex, PVC, Neopren, Piele sintetica, Kevlar, Cauciuc
  • Producator HexArmor®
  • Protectie Rezistenta la impact, Rezistenta la ulei, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la taiere, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare
HexArmor
  • EN 388 EN 388
  • Portocaliu/Galben