Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi HexArmor® GGT5® Arctic Gator® 4031

4031 YRR
 • Certificare en - 4031.pdf
 • Fisa tehnica - 4031.pdf
 • Tabel marimi - 4031.pdf

Prezentare

HexArmor® prezinta gama de manusi pentru protectie GGT5® Arctic Gator®. Produsele HexArmor ofera solutia perfecta pentru asigurarea protectiei maxime fara a face exceptie cand vine vorba de calitate si confort. Technologiile de ultima generatie HexArmor, plaseaza produsele in topul celor mai sigure existente pe piata cand apar riscuri de taiere, perforare, intepaturi, impact si ofera maxima rezistenta la abraziune. HexArmor tine cont de faptul ca utilizatorul are nevoie de manusi de lucru care sa protejeze la un nivel inalt, in acelasi timp permitand accesul la confort indiferent de activitatea prestata. Produsele HexArmor contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 388:2003

Descriere

Manusile HexArmor® GGT5® Arctic Gator® 4031 combina cele mai inalte niveluri de protectie pentru industria de taiere si protectie la impact cu straturi suplimentare ale materialelor H2X™ si C40 Thinsulate ™. Acum manusile pot combate conditii dificile în timp ce mainile tale se afla in siguranta si ferite de frig.
Material folosit: spandex pe spatele mainii, nepren in zona incheieturii, aramid si un strat intern de material protectiv HA603.
Marimi si culori disponibile: Rosu/Galben S-3XL

Avantaje

Manusi HexArmor® GGT5® Arctic Gator® 4031 prezinta: combinatie dinamica intre H2X® si C40 Thinsulate™ ce ofera impermeabilitate si rezistenta la temperaturi scazute, SuperFabric® materiale pentru palma ce ofera ISEA nivelul 5 pentru rezistenta la taiere si mentine cel mai inalt nivel de protectie dispobil, TP-X® zona a palmei ranforsata pentru un nivel inalt de rezistenta la abraziune si mentine aderenta maxima in activitatile ce implica uleiuri, Full Impact Exoskeleton™ imreuna cu tehnologia IR-X® ofera rezistenta superioara la impact, cusaturi interioare si exterioare duble maresc durata de viata a manusilor impreuna cu zona ranforsata a degetului aratator si opozabil, mansete Airprene™ SlipFit® respirabile ce asigura confortul, culori pentru vizibilitate marita si se pot spala la masina.

Specificatiile Produsului

 • Captuseala Bariera impermeabila H2X®, Captuseala Thinsulate
 • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
 • Material Neopren, Aramid, Spandex
 • Producator HexArmor®
 • Proprietati Impermeabil
 • Protectie Rezistenta la impact, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la taiere, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Rezistent la temperaturi scazute, Rezistenta la ulei
HexArmor
 • EN 388 EN 388
 • Galben-Rosu