Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi HexArmor® Chrome Cor™ Cut 5 4032

4032 BKR
  • Certificare en - 4032.pdf
  • Fisa tehnica - 4032.pdf
  • Tabel marimi - 4032.pdf

Prezentare

HexArmor® prezinta gama de manusi pentru protectie Chrome Core™. Produsele HexArmor ofera solutia perfecta pentru asigurarea protectiei maxime fara a face exceptie cand vine vorba de calitate si confort. Technologiile de ultima generatie HexArmor, plaseaza produsele in topul celor mai sigure existente pe piata cand apar riscuri de taiere, perforare, intepaturi, impact si ofera maxima rezistenta la abraziune. HexArmor tine cont de faptul ca utilizatorul are nevoie de manusi de lucru care sa protejeze la un nivel inalt, in acelasi timp permitand accesul la confort indiferent de activitatea prestata. Produsele HexArmor contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 388:2003

Descriere

Manusile HexArmor® Chrome Cor™ Cut 5 4032 depasesc nivelul 5 ISEA pentru rezistenta la taiere oferint peste 5000 de grame de protectie(de 20 de ori mai mare decat o pereche de manusi din piele). Fiecare produs din serie a fost conceput pentru a oferi confort si dexteritate de neegalat.
Material folosit: zona palmei din piele sintetica, spatele din spandex si cauciuc printat, manseta airprene cu inchidere Velcro si un strat intern HA607 de protectie.
Marimi si culori disponibile: Negru S-XXL

Avantaje

Manusi HexArmor® Chrome Cor™ Cut 5 4032 prezinta: material SuperFabric® cu rezistenta ridicata la taiere, rezistenta la abraziuni si uleiuri, dexteritate pentru a folosi unelte si echipamente datorita palmei din piele sintetica, se poate spala.

Specificatiile Produsului

  • Material Spandex, Piele sintetica, SuperFabric®
  • Protectie Rezistenta la taiere, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la ulei
  • Sistem de inchidere Velcro
HexArmor
  • EN 388 EN 388
  • Negru