Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Dickies-Kong Heavy Duty

GL01HD
  • Fisa tehnica - GL01HD.pdf

Prezentare

Avem placerea de a va prezenta calul de povara a gamei de manusi Dickies. Seria Impact Gloves este gandita pentru a oferi cea mai buna protectie utilizatorului in cele mai periculoase si nefavorabile medii. Materialele utilizate si design-ul lor permit protectie excelenta si un grad sporit de comfort, toate aceste caracteristici contribuind la cresterea randamentului utilizatorului.

Certificare: EN 388 3.2.2.1

Descriere

Modelul Heavy Duty este modelul de baza al gamei Impact, astfel insumand calitatile esentiale ale gamei. Protectie imbunatatita datorita straturilor duble de Durclad in zona palmei, permitand astfel manipularea franghiilor si cablurilor timp indelungat. Partea superioara a manusii ofera o foarte buna protectie datorita straturilor groase si bine amplasate de material antisoc.

Partea din spate este realizata din 93% Nylon si 7% Spandex iar zona palmei si a degetelor este realizata din 60% Nylon si 40% Poliuretan.

Avantaje

Zona degetelor este protejata impotriva ciupiturilor si a socurilor. Toata partea superioara este protejata de cauciuc antisoc lipit prin ultrasunete. Partea interioara a palmei este realizata din piele sintetica moale ce imbunatateste comfortul. Palma este acoperita de straturi multiple de Duraclad prise cu ajutorul cusaturilor ramforsate. Duraclad-ul este prezent si in zona primelor doua degete. In partea inferioara exista un sistem de imbracare rapida a manusilor care totodata indica si marimea lor. Partea superioara a zonei din spate este realizata din Spandex permitand o buna buna fixare a manusii si o ventilare optima. Maneca este realizata din Lycra.

Culoare: Rosu

Marime: S-XXL

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Piele sintetica moale
  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Gama Impact
  • Material Nailon, Spandex, Poliuretan
  • Protectie Antisoc, Rezistent la uzura, Rezistenta la abraziune
Dickies
  • EN 388 EN 388
  • Rosu