Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Dickies-Kong HD Waterproof

GL01WP
  • Fisa tehnica - GL01WP.pdf

Prezentare

Avem placerea de a va prezenta calul de povara a gamei de manusi Dickies. Seria Impact Gloves este gandita pentru a oferi cea mai buna protectie utilizatorului in cele mai periculoase si nefavorabile medii. Materialele utilizate si design-ul lor permit protectie excelenta si un grad sporit de comfort, toate aceste caracteristici contribuind la cresterea randamentului utilizatorului.

Certificare: EN 388 3.2.2.2

Descriere

Modelul HD Waterproof dupa cum sugereaza si numele, Heavy Duty Waterproof, este un model de forta majora rezistent la apa. Materialele utilizate permit pastrarea unui grad de umiditate in limite normale chiar si atunci cand mediul este extrem de umed. Magia este posibila datorita unui strat impermeabil ce acopera intreaga suprafata interioara.

Partea din spate este realizata din 93% Nylon si 7% Spandex iar zona palmei si a degetelor este realizata din 60% Nylon si 40% Poliuretan. Sa nu uitam de izolatiA 3M Thinsulate 140gsm.

Avantaje

Zona degetelor este protejata impotriva ciupiturilor si a socurilor. Toata partea superioara este protejata de cauciuc antisoc lipit prin ultrasunete. Partea superioara a interiorului este captusita cu un strat 3M thinsulate CS 160g ce va imbunatati generarea unei perne de aer cald. Interiorul manusii este captusit cu un strat de piele sintetica moale ce imbunatateste comfortul. Exteriorul palmei este acoperit cu multiple straturi de Duraclad prise cu ajutorul cusaturilor ramforsate. Duraclad-ul este prezent si in zona primelor doua degete. In partea inferioara exista un sistem de imbracare rapida a manusilor care totodata indica si marimea lor. Partea superioara a zonei din spate este realizata din Spandex permitand o buna buna fixare a manusii si o ventilare optima. Maneca este realizata din Lycra.

Culoare: Albastru

Marime: S-XXL

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Captuseala termica, Captuseala impermeabila
  • Cusaturi de protectie Cusaturi intarite impermeabile
  • Gama Impact
  • Material Nailon, 3M Thinsulate 140gsm, Spandex
  • Proprietati Impermeabil
  • Protectie Antisoc, Rezistent la uzura, Rezistenta la abraziune
Dickies
  • EN 388 EN 388
  • Albastru