Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Eureka 10-6 Puncture Xtreme

10-6 Puncture Xtreme
  • 1310-5-Impact-Light.pdf
  • 1310-5-Impact-Light-1.pdf

Prezentare

Eureka Safety este divizia PPE a Y.Berger & Co AB, infiintata in 1959, specializata in dezvoltarea si productia de solutii unice de manusi pentru uz profesional.Marketingul si dezvoltarea produselor sunt gestionate de la sediul central din Göteborg, Suedia, în timp ce productia de manusi captusite se face în filiala noastra de productie în Wuxi, China.Divizia Eureka Safety si linia de produse Eureka au fost lansate în 2009 si au reprezentat o dezvoltare logica in care compania si-a imbinat cunostintele extinse cu materialele tehnice, impreuna cu cunostintele tehnice si istoria fabricarii manusilor. Divizia Eureka isi propune sa devina un partener de varf in comertul PPE prin dezvoltarea solutiilor inovatoare de manusi si este prezent in peste 25 de tari din intreaga lume.

Certificare: EN 388/4544F

Descriere

Principalul beneficiu al manusii Eureka 10-6 Puncture Xtreme este ca prezenta SupraBlock - materialul rezistent la intepare si penetrare, care este regasit in interiorul palmei si la degetul mare.Invelis de nitril pentru rezistenta la ulei si grasime.Rezistenta maxima la taiere ISO13997: 72 N. Materialul unic "SupraBlock Stop" contine o tesatura Para Aramid, care are si acoperire din compozit ceramic, pentru a oferi un nivel ridicat de protecte impotriva oricarei combinatii de pericole extreme de lucru.Protectie la taiere extrem de ridicata:  ISO 13997 Testarea la peste 60 newtoni. Rezistent la ulei si apa. Acoperirea cu nitril este potrivita pentru medii lichide.Captuseala din Para Aramide asigura proprietati bune de transfer termic si  prezinta inflamabilitate redusa.

Disponibil in dimensiuni: 8(S) - 13(XXXL) conform cu  EN 388/4544

Avantaje

Rezistenta deosebita la intepare si taiere, multifunctionala si durabila.

  • 388 4544

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Captuseala impermeabila
  • Cusaturi de protectie Cusaturi intarite
  • Material Poliamida, Nitril, PU, Membrana impermeabila, Poliester, Acril
  • Proprietati Impermeabil
  • Protectie Vizibilitate inalta, Rezistenta la umezeala, Rezistenta la penetrare, Rezistenta la alunecare, Praf, Rezistenta la ulei, Rezistenta la impact, Rezistenta la ace, Temperaturi Extreme, Riscuri multiple, Rezistenta la taiere, Rezistenta la abraziune, Termorezistent, Rezistenta la vant, Rezistenta la rupere, Rezistent la uzura
Eureka
  • EN 388 EN 388
  • ZoomGri-Negru