Echipamente de protectie Safety Equipements

Lanterna Portwest Reincarcabila CREE

PA53 BKR
  • Declaratie de conformitate

Prezentare

Tehnologia performanta CREE cu micro-cipuri marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: CE, Rohs

Descriere

Lanterna Reincarcabila CREE, Portwest fabricata din aluminiu si ABS 170g. Prezinta: lanterna multi-pozitionala, fascilo lumina LED, tehnologie CREE, sistem de focusare avansat si 3 regimuri de iluminare.

Avantaje

Lanterna cu un ciclu de viata al bateriilor de 5 ore, detasabil, oferind cateva regimuri de iluminare pentru activitati diverse.

Specificatiile Produsului

  • Material ABS, Aluminiu
  • Producator Portwest
Portwest
  • Negru
  • PW Safety