Echipamente de protectie Safety Equipements

Lanterna Portwest LED pentru casca

PA50 SIR

Prezentare

Tehnologia performanta CREE cu micro-cipuri marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: CE, Rohs

Descriere

Lanterna LED pentru casca, Portwest fabricata din ABS 105g. Prezinta: control la inclinare, ciclu de viata al bateriilor de 10 ore si 8 leduri.

Avantaje

Lanterna frontala cu un control de inclinare astfel incat sa puteti urmari lumina acolo unde este nevoie cel mai mult, oferind posibilitatea sa va pastrati mainile libere pentru munca.

Specificatiile Produsului

  • Material ABS
  • Producator Portwest
Portwest
  • Argintiu
  • PW Safety