Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusa JUBA TUFF

406 VRW Whr
  • Fisa tehnica
  • Instructiuni de utilizare

Prezentare

Compania JUBA® a inceput fabricarea de manusi industriale in 1950. De atunci si pana in prezent, progresul acestei firme in sectorul sau a fost de neoprit. Evolutia acestei companii a fost bazata pe furnizarea de solutii adaptate la nevoile fiecarui client, oferind atentia necesara calitatii produselor sale. Profesionalismul de care a dat dovada a generat acorduri comerciale cu fabrici diferite din intreaga lume, producand exclusiv pentru acestea o gama completa de referinte, acoperind mare parte din piata comerciala. Produsele JUBA contin certificarile necesare in acest domeniu, Declaratiile de Conformitate si Instructiunile de Utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN388

Descriere

Manusile Juba sunt fabricate din piele cu o grosime intre 0,8 si 1mm. Prezinta certificare EN388 care se aplica pentru toate tipurile de manusi de protectie, in conformitate cu riscurile fizice si mecanice provocate de materialele abrazive, taieturile de lame, prin rupere sau intepare.

Avantaje

Produs rezistent, confectionat din piele de bovina avand o calitate superioara si confort sporit. Manusile prezentate se pot folosi pentru urmatoarele activitati: Productia si manipularea produselor din metal, operatiuni diverse in domeniul constructiilor, operatiunile de incarcare si descarcare, constructii metalice, cazane si otel, constructii auto si navale si alte activitati asociate.

  • 381

Specificatiile Produsului

  • Material Piele
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Rezistenta la taiere, Rezistent la uzura
Juba
  • EN 388 EN 388
  • Alb