Echipamente de protectie Safety Equipements

Jacheta Textport Fire Beast

j5689112

Fire Beast de la TEXPORT

 

Seria Fire Beast de la TEXPORT este un echipament de protecție croit special pentru piața din Europa. Gama Fire Beast oferă protecție optime împreună cu cel mai bun design și cea mai bună performanță. Gama Fire Beast oferă o combinație rapidă ce poate fi folosită pentru hazard-ul interior cât și exterior. Căptușeala termo izolantă este flexibilă și în condiții de frig, Protecție optimă în fiecare situație.

 

O combinație de materiale inovative și tehnologii.

 

X-Treme

Când luptați împotriva incendiilor, două pericole grave sunt flăcările directe și radiația de căldură. Dacă căldura pătrunde în materialul îmbrăcămintei de protecție, aceasta poate duce la arsuri asupra corpului. Izolația termică poate întârzia acest lucru în mod decisiv - cu doar câteva secunde necesare. Prin urmare, TEXPORT® a dezvoltat compoziția materialului X-TREME®. X-TREME® oferă în mod deosebit mai multă protecție și confort (datorită compoziției sale inovatoare a materialului și a noului strat intermediar de înaltă tehnologie) decât este cerut de norma europeană EN 469. Radiația de căldură este blocată pentru o perioadă lungă de timp.

 

PBI® NEO®

Rezistența mecanică ridicată, combinată cu binecunoscutele beneficii stabilite ale PBI®, face din PBI® NEO® un plus excelent pentru straturile exterioare PBI®. Rezistența ridicată la tracțiune și rezistența la rupere vorbesc de la sine. Datorită rezistenței foarte bune la spălare, PBI® NEO® își păstrează aspectul chiar și după multe spălări. Țesăturile PBI® nu se topesc și nu se micșorează și nu se crapa după expunerea la căldură și flăcări. Ca urmare a finisării sale speciale PowerShell, re-hidroizolarea nu este necesară decât după 30 de cicluri de spălare.

 

Airblocker®

Airblocker

Sistemul de izolare din zona umerilor garantează mai multă siguranță printr-o pernă de aer permanentă care se ridică de la protecțiile din căptușeala interioară și, de asemenea, rămâne în poziție verticală atunci când transportă echipament de protecție respiratorie. Aerul blocat izolează această zonă expusă.

 

HPX-System® - Sistem de închidere

https://www.texport.at/en/wp-content/uploads/sites/4/2021/02/texport_usp_hpx_system.png

Cu HPX System®, schimbarea unui zip defect nu mai este costisitoare și complicată, ci simplă și accesibilă. Prin intermediul sistemului High Performance eXchange sau HPX System, durata de viață a îmbrăcămintei de protecție este crescută semnificativ. În plus, datorită designului pronunțat, este imediat vizibil dacă partea frontală este complet închisă sau nu. Acest lucru îl face echipamentul și mai sigur pentru purtător.

 

TEXPORT® Triple Fabric® - Inserție reflectorizantă din material triplu stratificat.

https://www.texport.at/en/wp-content/uploads/sites/4/2021/02/texport_usp_trible_fabric.png

TEXPORT® Triple Fabric® este o bandă reflectorizantă din material textil, fabricată din țesătură și, prin urmare, este extrem de respirabilă și mai durabilă. Compoziția materialului reflectorizant, argintiu, brevetat de 3M *, aderă foarte bine la structura țesăturii moi. În plus, TEXPORT® Triple Fabric® este abrazat mai puțin sever prin uzură și spălare.

 

Barieră impermeabilă

Wicking Barrier

Bariera de absorbție este permanent impermeabilă, respirabilă și rezistentă la spălare. Asta înseamnă, chiar și după multe utilizări și spălări, căptușeala hainelor rămâne complet uscată datorită barierei GORE-TEX, deoarece nu mai poate intra umezeală prin cusături.

 

Bariera de absorbție este permanent impermeabilă, respirabilă și rezistentă la spălare. Asta înseamnă, chiar și după multe utilizări și spălări, căptușeala hainelor rămâne complet uscată datorită barierei GORE-TEX, deoarece nu mai poate intra umezeală prin cusături.
  • Vizibilitate inalta
  • design de iarna
Texport
  • EN  469 EN 469
  • Auriu
  • Gore-Tex