Echipamente de protectie Safety Equipements

Jacheta Portwest Softshell Zinc (3L)

KS40 BKR
  • Declaratie de conformitate - KS40.pdf
  • Fisa tehnica - KS40.pdf

Prezentare

Gama de produse ProtWest Kit Solutions a fost creata sa indeplineasca cerintele in crestere ale noii generatii de profesionisti. Folosind materiale robuste si tehnici de constructie inteligente, ele au ca scop indeplinirea cerintelor multi functionale necesare in mediile de lucru solicitante de astazi. Lucrand cu dumneavoastra din 1904 PORTWEST KIT SOLUTIONS anunta o noua era a imbracamintei de lucru inteligente. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Jacheta Softshell Zinc este fabricata din 94% Poliester/ 6% Spandex combinat cu 100% Poliester Micro Polar Fleece, 325g. Prezinta: buzunar suport telefon, buzunare cu fermoar si fermoar reversibil.

Avantaje

Aceasta Jacheta versatila este un produs cu design inovativ avand in compozitie Zinc Softshell, ideal pentru situatiile cand greutatea trebuie sa fie minima, pentru a permite continuarea lucrului. Branding secundar discret permite propriul logo al companiei si poate fi aplicat in pozitii cheie.

Specificatiile Produsului

  • Buzunare prezente Buzunar suport telefon mobil, Buzunare cu fermoar
  • Gama Portwest Kit Solutions
  • Producator Portwest
  • Sistem de inchidere Fermoar reversibil
Portwest
  • Negru
  • Portwest Kit Solutions