Echipamente de protectie Safety Equipements

Jacheta Portwest Lite Two-Tone Traffic

S166 YNR
 • Certificare en - S166.pdf
 • Declaratie de conformitate - S166.pdf
 • Fisa tehnica - S166.pdf
 • Instructiuni de utilizare - S166.pdf

Prezentare

Jacheta Lite Two Tone Traffic de inalta vizibilitate marca Portwest face parte din gama 150D OXFORD WEAVE, acest articol este potrivit pentru activitate in industria drumurilor oferind vizibilitate ridicata si protectie maxima, potrivit pentru vremea calda, cu protectie impotriva vantului datorita materialelor folosite la fabricarea lui. Produsul este prevazuta cu benzi reflectorizante aplicate  menite sa aibe vizibilitate sporita si protectie in conditii de risc.
Fiecare produs Portwest, conform standardelor EN este testat si certificat de catre un centru de testari independent. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator.
Depozitele Portwest sunt certificate independent.
Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 20471 CLASA 3, EN 343 CLASA 3:1

Descriere

Jacheta Lite Two-Tone Traffic de inalta vizibilitate foloseste material avand in compozitie poliester, Fibra Oxford 150D 100% cu mari proprietati de rezistenta la uzura si abraziune, durabilitate, impermeabilitate, rezistenta la depunerea petelor si un strat superior din poliuretan. Prezinta: benzi reflectorizante de inalta vizibilitate, gluga impachetabila, plasa captusita, optiune personalizare, mansete cu capse, cusaturi sigilate, suport radio, fermoar reversibil si buzunar suport telefon mobil.
Marimi si culori: Galben/Albastru Marin S-3XL

Avantaje

Datorita materialelor folosite produsul este foarte rezistent la uzura si abraziune cu o durabilitate ridicata, impermeabilitate si rezistenta la depunerea petelor cu un strat superior din poliuretan. Succesul produselor Portwest se bazeaza pe controlul strict al calitatii. Puteti fi sigura ca produsele achizitionate sunt conforme standardelor EN 471/En 20471. Certificatul de garantie emis certifica conformitatea materialului testat. Portwest testeaza fiecare rola de banda reflectorizanta cu ajutorul dispozitivelor de inalta performanta conform standardelor EN471/EN ISO 20471. Produsul face parte din categoria de imbracaminte de Vizibilitate Inalta, articole stilate, confortabile si perfomante. Contrastul dintre culori ofera protectie maxima la vizibilitate.

Specificatiile Produsului

 • Buzunare prezente Buzunar suport telefon mobil, Buzunar radio
 • Cusaturi de protectie Cusaturi sigilate
 • Gluga Gluga impachetabila
 • Mansete Mansete ajustabile cu capse
 • Protectie Rezistenta la vant, Vizibilitate inalta
 • Sistem de inchidere Fermoar reversibil
Portwest
 • EN 343 EN 343
 • Galben-Albastru Marin