Echipamente de protectie Safety Equipements

Jacheta Portwest Cornwall Chefs

C831 WHR
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Gama noastra de jachete pentru bucatari(CHEFSWEAR), usoare si confortabile, este prevazuta cu aplicatii din plasa Coolite™, ce permite materialului sa respire si nu retine umezeala. Colectia exclusiva de articole de imbracaminte pentru bucatari ofera versatilitate si functionalitate. Practice, elegante si rezistente, aceste articole de imbracaminte sunt concepute pentru a mentine starea de racoare in conditiile temperaturilor ridicate din bucatariile profesioniste. Fiecare produs Portwest, conform standardelor EN este testat si certificat de catre un centru de testari independent. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Jacheta Cornwall Chefs unisex este o jacheta cu design clasic ce a fost conceputa pentru performanta si care va satisface integral cerintele lucrului intr-o bucatarie aglomerata. Fata reversibila si stratul superior Texpel rezistent la pete fac din aceasta jacheta o alegere practica si confortabila. Model unisex.

Avantaje

Va oferim o gama diversificata de modele, cu design clasic sau modern. Produsele sunt confectionate din 100% bumbac de calitate superioara, ce ofera confort ridicat si durabilitate sporita. Caracteristici: inchidere cu nasturi, mansete ventilate pentru confort sporit. Material: Kingsmill 190g, 65% poliester, 35% bumbac.

Culori: Alb

Marimi disponibile: XS-3XL

Specificatiile Produsului

  • Gama Articole de Imbracaminte pentru Bucatari
  • Material Kingsmill 190g
  • Producator Portwest
  • Protectie Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la depunerea petelor
Portwest
  • EN 13688 EN 13688
  • Alb
  • Kingsmill 190