Echipamente de protectie Safety Equipements

Hanorac Portwest 97

BP97 NAR
  • Declaratie de conformitate - BP97.pdf
  • Fisa tehnica - BP97.pdf

Prezentare

Gama de produse ProtWest Kit Solutions a fost creata sa indeplineasca cerintele in crestere ale noii generatii de profesionisti. Folosind materiale robuste si tehnici de constructie inteligente, ele au ca scop indeplinirea cerintelor multi functionale necesare in mediile de lucru solicitante de astazi. Lucrand cu dumneavoastra din 1904 PORTWEST KIT SOLUTIONS anunta o noua era a imbracamintei de lucru inteligente. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Hanorac cu gluga Portwest 97 este fabricata din 50% Bumbac si 50% Poliester, 350g. Prezinta: logo personalizat, gluga si buzunar spatios.

Avantaje

Aceast Hanorac este un produs cu design inovativ placut la atingere cu un confort sporit si buzunar marsupiu. Produs cu design contemporan Portwest, confectionat din materialul confortabil Bumbac Plus si isi mentine culoarea la temperatura de spalare de 60 grade.

Specificatiile Produsului

  • Buzunare prezente Buzunar frontal
  • Material Bumbac, Poliester
  • Producator Portwest
Portwest
  • Albastru Marin
  • Portwest Kit Solutions