Echipamente de protectie Safety Equipements

Halat Portwest de unica folosinta din polipropilena pentru Vizitatori

D118 WHR
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Imbracaminte de Lucru Noua de Unica Folosinta marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Halat de unica folosinta din polipropilena pentru Vizitatori fabricat din polipropilena. Produs disponibil in cinci marimi, folosit in fabricile de procesare a alimentelor, laboratoare si alte domenii cu cerinte inalte de igiena. Prezinta: fixare frontala si straturi separate.

Avantaje

Imbracamintea de lucru de unica folosinta Portwest este acum disponibila intr-o gama larga de culori, cuprinzand cele mai bine vandute casti, protectii pentru maneci si galosi.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
Portwest
  • Alb