Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi Portwest Steelite™ S1P FW02

FW02 BLU

Prezentare

Seria premium de articole, de incaltaminte marca Portwest, din gama Steelite™, cu un material mai usor si durabil fata de PVC sau cauciuc. Incaltaminte pentru industriile petroliere si a constructiilor, satisface si cele mai exigente cerinte cand vine vorba de protectie, cu protectie tripla la uleiuirile organice si industriale si substante chimice compozite. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificari: EN20345

Descriere

Pantofi Steelite™ S1P sunt fabricate din piele Suede si talpa exterioara F12 din poliuretan. Prezinta: rezistenta 200Jouli Bombeu Otel, talpa cu densitate dubla, talpa exterioara rezistenta la uleiuri, Piele integrala, protectie antistatica, talpa intermediara din otel, zona de sprijin cu absorbtie de energie, talpa exterioara rezistenta la intepaturi/perforari si bombeu de protectie din otel.

Avantaje

Produsul ofera aderenta sporita, rezistenta la uleiurile organice si industriale si substante chimice. Produs cu bombeu din otel, usoare si flexibile cu un confort sporit.

Portwest
  • EN 20345 EN 20345
  • Albastru
  • Steelite