Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci Portwest Excursionist S3 Steelite™ Pentru Orice Vreme

FW66 BKR
  • Certificare en - FW66.pdf
  • Declaratie de conformitate - FW66.pdf
  • Fisa tehnica - FW66.pdf
  • Instructiuni de utilizare - FW66.pdf

Prezentare

Seria premium de articole, de incaltaminte marca Portwest, din gama Steelite™, cu un material mai usor si durabil fata de PVC sau cauciuc. Incaltaminte pentru industriile petroliere si a constructiilor, satisface si cele mai exigente cerinte cand vine vorba de protectie, cu protectie tripla la uleiuirile organice si industriale si substante chimice compozite. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificari: EN20345

Marimi: Gri 37-38 Euro, 4-13 UK, Negru 38-48Euro, 5-13 UK

Descriere

Bocanci Excursionist Steelite™ pentru orice vreme, S3 sunt fabricate din piele velur, captuseala impermeabila respirabila si talpa exterioara F13 din poliuretan. Prezinta: rezistenta 200Jouli Bombeu Otel, protectie antistatica, talpa cu densitate dubla, zona de sprijin cu absorbtie de energie, talpa exterioara rezistenta la caldura pana la 200C, talpa exterioara rezistenta la uleiuri, membrana impermeabila, talpa exterioara rezistenta la alunecare, talpa intermediara din otel, talpa intermediara din otel rezistanta la intepaturi si bombeu de protectie din otel.

Avantaje

Produsul ofera aderenta sporita, rezistenta antistatica, rezistenta la uleiurile organice si industriale si substante chimice. Produs cu rezistenta sporita la apa, usori si flexibili cu un confort sporit.

Portwest
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru
  • Gri
  • Steelite