Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanc Portwest CompositeLite™ Traction 18cm, Protectie HRO

FD02 BKR
  • Certificare en - FD02.pdf
  • Declaratie de conformitate - FD02.pdf
  • Fisa tehnica - FD02.pdf

Prezentare

Seria premium de articole, de incaltaminte flexibile, usoare si nemetalice, marca Portwest, din gama CompositeLite™, pune in evidenta inovatia, componentele si designul de calitate. Incaltaminte pentru industriile petroliere si a constructiilor, satisface si cele mai exigente cerinte cand vine vorba de protectie, prin diversele modele cu destinatii specifice in functie de modelul ales. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificari: EN20345:2011, EN61340-4-3 (CLASA 3)

Descriere

Bocanci CompositeLite™ Traction sunt fabricate prin tehnologia E-LEATHER® cu fibre din piele naturala si talpa exterioara F18 GD din poliuretan/cauciuc. Prezinta: 200Jouli Bombeu Composit, protectie antistatica, talpa intermediara Composite, protectie ESD, talpa cu densitate dubla, zona de sprijin cu absorbtie de energie, piele integrala, talpa exterioara rezistenta la caldura pana la 300­C, talpa exterioara rezistenta la uleiuri, membrana impermeabila, marimi mari, talpa exterioara rezistenta la alunecare, bombeu de protectie nemetalic si talpa rezistenta la intepaturi.

Avantaje

Produsul foloseste Tehnologie Green Diamond­™ oferind aderenta sporita, rezistenta antistatica, rezistenta la uleiuri si grasimi. Talpa exterioara rezistenta la produse petroliere si hidrocarburi, rezistenta HRO la caldura pana la 300°C si incorporeaza un design filet non alunecare cu o zona de contact a suprafetei larga ce disipa lichidele. Placa compozita rezistenta la penetrari, usoara si flexibila pentru protectie totala sub talpa si confort sporit.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
  • Proprietati Antistatic, Impermeabil
  • Protectie Rezistenta la alunecare, Talpa rezistenta la caldura, Antistatica, Talpa Rezistenta la perforari, Rezistent la temperaturi ridicate
Portwest
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Negru
  • CompositeLite