Echipamente de protectie Safety Equipements

Genunchiere Portwest

KP05 BKR
  • Declaratie de conformitate - KP05.pdf
  • Fisa tehnica - KP05.pdf

Prezentare

Genunchiere marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Genunchierele Portwest KP05 sunt fabricate din Spuma EVA. Prezinta dispozitiv incorporat de prindere si o solutie ieftina si eficienta pentru protectia genunchilor.

Avantaje

Potrivit activitatilor pe suprafete dure si/sau murdare, reduce presiunea si deformarea cu ajutorul spumei EVA. Acest tip 3 mat de genunchiere ofera comoditate si este unul dintre cele mai utile si versatile produse PPE, de asemenea este incredibil de util de a-l avea la locul de munca deoarece este solutia "rapid fix" pentru protectie genunchi.

Specificatiile Produsului

  • Material Spuma EVA
  • Producator Portwest
Portwest
  • Negru
  • PW Safety