Echipamente de protectie Safety Equipements

Funie Portwest de Salvare Autoretractabila FP48

FP48 SIR
  • Certificare
  • Declaratie de conformitate
  • Fisa tehnica

Prezentare

Gama de blocuri anticadere automate marca Portwest® Safety. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN360

Descriere

Funie de Salvare Autoretractabila, Portwest fabricata din chingi nailon. Funie de salvare autorectractabila de 1.35m cu inel D, absorbitor de soc, carabiniere cu blocare de siguranta dubla si indicator de incarcare. Chinga este fabricata din polietilena Dyneema cu masa moleculara foarte mare. Acest sistem anticadere de noua generatie are rezistenta ridicata, greutate redusa si este rezistent la UV si la apa.

Avantaje

Blocurile anticadere sunt produse de performanta inalta, care impreuna cu harnasamentele si accesoriile aferente ofera protectie sporita in timpul lucrului la inaltimi.

Portwest
  • EN 360 EN 360
  • Gri Argintiu
  • PW Safety