Echipamente de protectie Safety Equipements

Dispozitiv de Prindere Portwest pentru Funie

FP38 SIR
  • Declaratie de conformitate - FP38.pdf

Prezentare

Gama Accesorii pentru blocuri anticadere automate marca Portwest® Safety. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Dispozitiv de Prindere pentru Funie fabricata din otel placat cu nichel. Dispozitiv de prindere pentru funie de 16mm cu blocare automata, rezistand la o sarcina de 13kN.

Avantaje

Blocurile anticadere sunt produse de performanta inalta, care impreuna cu harnasamentele si accesoriile aferente ofera protectie sporita in timpul lucrului la inaltimi.

Specificatiile Produsului

  • Material Otel inoxidabil
  • Producator Portwest
Portwest
  • Argintiu
  • PW Safety