Echipamente de protectie Safety Equipements

Dispozitiv Anti-Cadere Climax 2.5m

2.5M
  • Fisa Tehnica
  • Declaratie de Conformitate

Prezentare

Productos Climax este un producator de frunte spaniol de echipamente de protectie personala. Cu mai mult de 25 de ani de experienta in domeniu, am devenit un punct de referinta în lumea echpamentelor de protectie personala, atat la nivel national si international. Prezent în peste 60 de tari, ofera unul dintre cele mai complete cataloage de protectie. Produsele Climax sunt proiectate si dezvoltate de catre Departamentul Tehnic si omologate de catre laboratoarele autoritatilor oficiale, care sa ateste designul si calitatea, precum acordarea de certificare pentru produsele noastre. Produsele Climax contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN 360

Descriere

Este un dispozitiv cu sistem automat de frânare inerțială în caz de cădere. Aceste dispozitive, odată fixate la un punct de ancorare sigur, permit utilizatorului să lucreze cu mobilitate maximă, siguranță și confort pe pante, acoperișuri, spații închise.

Dispozitivul de salvare retractabil model Climax 2.5 M consista din:

-2 x Hook Climax 30: Conector simetric cu blocare manuală cu filetate. Deschidere de 16 mm. Utilizat pentru ancorare sau pentru structurile de conectare.

- Capac făcut din ABS.

-Echipat cu absorbant de energie. Acesta este oprit cu o forță mai mică de 6kN.

-curea de 49 mm lățime . Lungime: 2.5m.

Sarcina de lucru: 100 kg.

Greutate: 1.075 kg.

 

Specificatiile Produsului

  • Gama Safety
  • Material Aluminiu, ABS, Otel cablu
  • Protectie Rezistent la intindere, Amortizare a socurilor, Rezistenta la rupere, Rezistent la uzura
Climax
  • EN 360 EN 360
  • Galben