Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Dickies-Kong HD Super Grip

GL01SG
  • Fisa tehnica - GL01SG.pdf

Prezentare

Avem placerea de a va prezenta calul de povara a gamei de manusi Dickies. Seria Impact Gloves este gandita pentru a oferi cea mai buna protectie utilizatorului in cele mai periculoase si nefavorabile medii. Materialele utilizate si designul lor ofera protectie excelenta si un grad sporit de comfort, toate aceste caracteristici contribuind la cresterea randamentului utilizatorului.

Certificare: EN 388 3.1.2.1

Descriere

Modelul HD Super Grip este un model ce ofera dexteritate si aderenta maxima pe suprafetele umede si uleioase, datorita palmei din silicon Diamondclad™. Rezistenta la ulei, apa si vant si foarte respirabila si rezistenta, aceasta manusa ofera protectie ideala pentru lucrul in diverse medii. 

Partea din spate este realizata din 93% Nylon si 7% Spandex iar zona palmei si a degetelor este realizata din 60% Nylon si 40% Poliuretan.

Avantaje

Zona degetelor este protejata impotriva ciupiturilor si a socurilor. Toata partea superioara este protejata de cauciuc antisoc lipit prin ultrasunete. Partea interioara a palmei este realizata din piele sintetica moale cu insertii din silicon, ce imbunatateste comfortul. Palma este acoperita de straturi multiple de Duraclad prise cu ajutorul cusaturilor ramforsate. Duraclad-ul este prezent si in zona primelor doua degete, alaturi de o intaritura in zona degetului mare. In partea inferioara exista un sistem de imbracare rapida a manusilor care totodata indica si marimea lor, fiind posibila inscrierea numelui utilizatorului. Partea superioara a zonei din spate este realizata din Spandex permitand o buna buna fixare a manusii si o ventilare optima. Maneca este realizata din Lycra.

Culoare: Verde

Marime: S-XXL

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Piele sintetica moale
  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Gama Impact
  • Material Spandex, Nailon, Poliuretan
  • Protectie Antisoc, Rezistent la uzura, Rezistenta la abraziune
Dickies
  • EN 388 EN 388
  • Verde