Echipamente de protectie Safety Equipements

Detector Multi-Gaz Altair 5X MSA

Altair5x BKR
 • Altair 5X - Brosura.pdf
 • Altair 5X - Data privind Sensibilitatea Senzorilor Electrochimici.pdf
 • Altair 5X - Manual de Utilizare.pdf
 • Altair 5X - Quick Start Guide.pdf

Prezentare

MSA este o organizatie complet dedicata protejarii si sigurantei clientilor petrecand nenumarate ore dezvoltand, testand si evaluand produsele fabricate, pentru a se asigura ca isi ating scopurile. Compania a fost infiintata in 1914, cu un inceput modest si s-a dezvoltat, incluzand in prezent peste 5.000 angajati in intreaga lume si protejand lucratorii in mai mult de 140 tari. Produsele MSA contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Adevarata rezistenta a Detectorului Multi-Gaz ALTAIR 5X vine din noua tehnologie a senzorilor. Senzorii MSA XCell au o durata de viata dubla fata de media altor detectoare si au fost proiectati folosind un design brevetat de catre MSA, aplicat circuitelor integrate specifice (ASIC). Prin miniaturizarea elementelor electronice de control ale senzorilor si plasandu-le pe acestea chiar in interiorul senzorilor, Senzorii MSA XCell ofera stabilitate superioara in conditii de mediu extreme, precizie si repetabilitate. Detectorul Multi-Gaz MSA ALTAIR 5X ofera multe optiuni corespunzatoare diferitelor aplicaţii. Detectorul este configurat cu un display LCD color sau monocrom cu rezolutie inalta si capabilitati multilinguale. Optiunea MSA's Logo Express® este disponibila pentru a va putea modifica, conform dorintelor dumneavoastra, culorile display-ului. Detectorul este usor de configurat cu ajutorul sloturilor interschimbabile "plug-and-play" ale senzorilor MSA XCell. Poate monitoriza pana la sase gaze simultan. Mai mult decat atat, acest detector multi-gaz ofera optional, pentru aparatele dotate cu senzori IR, o carcasa ce straluceste in intuneric.

Avantaje

In conexiune cu alpha Personal Network Optiunea Wireless USB permite integrarea ALTAIR 5X in alpha Personal Network. Acest sistem de monitorizare si alarma consta in componente modulare si wireless care pot fi integrate individual pentru a amplifica siguranta si capabilitatea aplicatiei conform nevoilor dvs. ALTAIR 5X W-USB poate monitoriza personalul operativ folosind un aparat de respirat si echipament portabil de detectie gaze in timp ce trimite informatii la statia de control centrala alphaBASE. Toate inregistrarile de gaz si alarmele pot fi vizualizate in timp real de catre personalul de monitorizare si comanda.

Tehnologia MSA XCell: Salveaza Timp, Salveaza Bani, Salveaza Vieti

Bazandu-ne pe experienta de ani in design, MSA revolutioneaza tehnologia senzorilor cu inovatii ale design-ului ce imbunatatesc performata.

 • Noii senzori XCell exotici SO2, Cl2, si NH3 pentru aplicatii extinse de monitorizare
 • Raspuns senzori si timpi de stergere sub 15 secunde pentru configuratiile cele mai comune
 • Test cu gaz efectuabil in mai putin de 15 secunde pentru cele mai comune configuratii ale senzorilor
 • Timp de calibrare sub 60 de secunde pentru cele mai comune configuratii ale senzorilor

Specificatiile Produsului

 • Producator MSA
 • Proprietati Detector de gaze
MSA
 • Negru