Echipamente de protectie Safety Equipements

Cizme Giasco Ontario S3 CI

AC011B BKR
  • Fisa tehnica - AC011B.pdf
  • Certificare en - AC011B.pdf

Prezentare

Gama de produse ACTION marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3

Descriere

Cizme Ontario S3 CI, Giasco confectionate din piele rezistenta la apa si absorbtie cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la temperaturi scazute de pana la -17°C,  talpa rezistenta la patrunderere conform EN12568, zistenta la apa si absorbtie, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli conform EN 12568, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, nu contine metal, protectie anti-alunecare si prezinta rezistenta la hidrocarburi conform EN5423:92.

Avantaje

Incaltaminte inovativa cu un confort sporit pentru degete si calcai, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la hidrocarburi, Rezistent la temperaturi scazute, Rezistenta la penetrare, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la abraziune, Antistatica, Rezistenta la alunecare, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la apa si absorbtie
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru