Echipamente de protectie Safety Equipements

Cizme Giasco Gulf S3

RD011A BRD
  • Fisa tehnica - RD011A.pdf

Prezentare

Gama de produse EASY RIDER marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3

Descriere

Cizme Gulf S3, Giasco confectionate din piele rezistenta la apa si absorbtie cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la apa si absorbtie, talpa rezistenta la perforare conform EN12568, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli conform EN 12568, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi conform EN5423:92.

Avantaje

Incaltaminte inovativa complet anti-alunecare si zona calcaiului antisoc, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Absorbtia energiei in zona de sprijin, Antistatica, Rezistenta la apa si absorbtie, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la hidrocarburi, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Rezistenta la alunecare
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Maro Inchis