Echipamente de protectie Safety Equipements

Casca Bullard Magma

Magma
 • instructiuni de utilizare
 • Certificat
 • Fisa Tehnica
 • Informatii suplimentare

Prezentare

Pompierii pot fi considerati adevarati razboinici. Lupta aprig ore sau chiar zile intregi impotriva incendiilor nimicitoare  si deseori sunt pusi in situatii extreme. Aceste situatii pot parea total neprevazute dar doar pentru un ochi amator. Pompierii stiu ca oricand situatia se poate schimba radical si trebuie sa fie pregatiti pentru orice. Pentru a putea rezista cu succes neprevazutului au nevoie de cel mai bun echipament. Parte a echipamentului acestor luptatori este protectia capului. Castile de protectie destinate pompierilor sunt special gandite pentru a face fata cu succes unei game larti se situatii periculoase.

Certificari: NFPA EN 443 EN 14458 EN 166 / EN 443

Descriere

Modelul Magma este fabricat la cele mai inalte standarde disponibile la ora actuala. Este fabricat din materiale moderne de inalta calitate capabile sa reziste la temperaturi ridicate, socuri puternice si obiecte contondente. Design-ul castii este rezultatul a numeroase teste si opinii reale ale utilziatorilor.

Aspectul extraordinar al acestei casti este posibilitatea de a o configura in functie de necesitati fara a sacrifica fiabilitatea si in primul rand siguranta. Accesorizarea castii incepe de la platforma de baza pe care vor putea fi montate mai multe carcase si accesorii. Greutatea castii este de doar 1400g, contribuind astfel la mevrabilitatea utilizatorului.

Carcasa externa este elementul principal ce permite accesorizarea castii si poate fi livrata in doua versiuni de marime. In functie de domeniul de activitate aceasta carcasa poate fi accesorizata cu casca audio si microfon, lanterna detasabila sau fixa, protectii antifonice, ochelari suplimentari de protectie, camere cu infrarosu sau termice, GPS, chip SCBA, material termic pentru ceafa, masca de gaze.

Partea interna este fabricata din spuma poliuretanica la interior iar la exterior din strat dur de poliuretan. Pentru a imbunatati comfortul termic exista guri de ventilare naturala. Sistemul de prindere este foarte usor de utilizat, asigurarea realizandu-se pe baza de clic. Sistemul de fixare este cu 6 puncte de prindere si este reglabil atat in partea fruntii cat si in partea cefii. Optional exista posibiltiatea de a captusi cu piele sistemul de prindere. Prinderea barbiei este in 3 sau 4 puncte de prindere. Se fixeaza usor dar ferm cu ajutorul prinderii laterale.

Ca protectie frontala exista un vizor intergrat rabatabil extrem de rezistent la caldura. Acest vizor este extrem de usor de demontat in caz de necesitate. Grosimea acestui vizor este de 2 sau 3 mm si permite un grad de vizibilitate foare bun fara a sacrifica protectia. Aburirea nu trebuie sa reprezinte o problema datorita stratului tratat anti aburire. Rezistenta acetui vizor impotriva socurilor si a obiectelor contondente este foarte buna. Exista disponibil in caz de necesitate o versiune a vizorului cu strat de aur pentru a reflecta caldura in caz de temperaturi extreme.

Avantaje

Datorita experientei in domeniu a producatorului si a cercetarilor indelungate, produsul final ofera utilizatorului o performanta impresionanta in ceea ce priveste protectia si comfortul oferit. Posibilitatea de accesorizare este vasta, permitand adaptarea acestei casti in functie de necesitati fara a fi nevoie de echipament inutil. Materialele utilizate permit o rezistenta deosebita impotriva socurilor si a temperaturilor ridicate. Vizorul principal ofera un camp vizual foarte larg. Asamblarea si dezansamblarea intregii casti poate fi realizata de un singur om in jur de 10 minute. Designul sau impartit in doua sectiuni majore permit utilizarea ei cu succes si in alte domenii precum, echipe de interventie si salvare, politie, minier, industrial dar si alte domenii.

Culoare: Galben, Negru, Rosu, Alb, Lumen, Combinat, Crom, Verde, Albastru.

Marimea acestei casti este reglabila cu ajutorul sistemelor interne.

 • pict 02
 • pict 03

Specificatiile Produsului

 • Producator Bullard
Bullard
 • EN 166 EN 166
 • EN 443 EN 443
 • EN 14458 EN 14458
 • Galben
 • Portocaliu
 • Magma