Echipamente de protectie Safety Equipements

Captuseala Termica Portwest Thermolite®

A115 NAR
  • Declaratie de conformitate - A115.pdf
  • Fisa tehnica - A115.pdf

Prezentare

Manusi de inalta performanta marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: CE categoria I

Descriere

Captuseala Termica Thermolite®  este fabricata material Thermolite®. Prezinta: Captuseala termica crosetata 13g, elasticitate si compatibilitate cu diverse modele de manusi.

Avantaje

Produs pentru uz in conditii de temperaturi scazute, cu elasticitate sporita la incheieturi pentru confort si siguranta sporita. Perfect pentru a fi purtat sub manusi.

Specificatiile Produsului

  • Material Thermolite®
  • Producator Portwest
Portwest
  • Albastru Marin