Echipamente de protectie Safety Equipements

Capelina Portwest PP de Unica Folosinta Cu Cozoroc D109

D109 WHR
  • Declaratie de conformitate - D109.pdf
  • Fisa tehnica - D109.pdf

Prezentare

Imbracaminte de Lucru Noua de Unica Folosinta marca Portwest. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Descriere

Capelina PP de Unica Folosinta Cu Cozoroc din polipropilena. Disponibila intr-o marime universala si poate fi utilizata in domenii multiple.

Avantaje

Imbracamintea de lucru de unica folosinta Portwest este acum disponibila intr-o gama larga de culori, cuprinzand cele mai bine vandute casti, protectii pentru maneci si galosi.

Specificatiile Produsului

  • Material Polipropilena
  • Producator Portwest
Portwest
  • Alb