Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Tibet

201002

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Modelul Tibet este un model popular in randul fortelor de ordine datorita raportului protectie/comfort/siguranta remarcandu-se prin inaltimea mare. Tehnologiile HAIX de ultima ora cat si cercetari amanuntite fac ca acest model sa fie deosebit din mai multe puncte de vedere.

Modelul Tibet  este conform cu certificarile testelor EN ISO 20347:2012 atestandu-se ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber. Asociatia Nationala a Ofiterilor Tactici aproba acest model de bocanci fiind multumiti de calitatea oferita.

Talpa multistrat a bocancilor este foarte aderenta pe o gama larga de suprafete. partea calcaiului poate absorbi socuri puternice. Granita intre talpa si peretii laterali este asigurata de o sectiune din cauciuc vulcanizat, rezistent la abraziune menit sa opreasca infiltrarea apei si sa imbunatateasca fiabilitatea in timp.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Inaltimea bocancilor este de 23 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 5 randuri de gaici rapide pentru usurarea legarii, eficientizand timpul de incaltare/descaltare.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 4-12, 12½-13½

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Police
  • Material Cauciuc, Piele
  • Producator Haix
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Rezistenta la alunecare, Riscuri multiple, Antisoc
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex