Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Special Fighter

504007
 • Fisa tehnica - 504007_special fighter_eng.pdf
 • Certifiare EN - TU¦êV Zert_BP 60094731 0001_Feuerwehrstiefel mit FIRE 011_G2019_2014-06-....pdf

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Aceasta serie de bocanci marca HAIX este destinata echipajelor lupta contra incendiilor. Datorita materialelor de calitate superioara dar si a design-ului atent studiat prin numeroase teste foarte exisgente, bocancii FIRE reusesc sa ofere cea mai buna protectie la cel mai inalt comfort.

Certificari: CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI SRC - Typ F2A

Descriere

Bocancii Special Fighter ofera un raport calitate-pret remarcandu-se prin profilul relativ mic fata de celelalte modele destinate luptelor contra incendiilor. O gama variata de tehnologii HAIX ofera acestor bocanci propietati bune de rezistenta impotriva riscurilor ce pot aparea in luptele contra incendii.

Modelul Special Fighter reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN 15090:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabil sa ofere fortelor antiincendiu protectie impotriva tuturor pericolelor aferente; rezistenta impotriva temperaturilor mari, impotriva focului deschis dar si alte pericole specifice.

Talpa bocancilor este antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Sustine piciorul in pozitie optima, amortizand cu succes socurile. Materialul utilizat ofera o buna protectie impotriva temperaturilor inalte.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 2.5-2.7 mm. Tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta.  In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata pentru a imbunatati rezistenta la uzura.

Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX® si special gandit pentru a oferi talpii piciorului sprijinul necesar si corectarea pozitiei piciorului astfel incat comfortul sa fie in parametri maximi. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este alcatuit dintr-o sectiune prevazuta cu sireturi si o sectiune frontala, usor accesibila prevazuta cu fermoar metalic foarte rezistent, protejat de un strat de piele.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie si comfort utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul real de interes al interventiei. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi o buna protectie. Incaltarea bocancilor este rapida si eficienta, permitand reducerea timpului de echipare a utilizatorului.

Culoare: Negru

Marime: EU 36-47, 48-50

Specificatiile Produsului

 • Captuseala GORE-TEX®
 • Gama Fire
 • Material Piele, Cauciuc termorezistent antistatic
 • Producator Haix
 • Proprietati Ignifug, Impermeabil
 • Protectie Antisoc, Rezistent la flacari, Antistatica, Rezistent la uzura
 • Sistem de inchidere Fermoar frontal
HAIX
 • EN 15090 EN 15090
 • Negru
 • Gore-Tex
 • Sun Reflect